Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Nieuws

De nood om snel en efficiënt te kunnen wegen, wordt met dit intelligente, draadloze weegsysteem perfect beantwoord.
"Het Intermercato weegsysteem Intelweigh is écht het neusje van de zalm," vertelt Kim de Gruyter, eigenaar van Senex. "Door de geavanceerde weegtechnologie, kan een lading gewogen worden terwijl ze in beweging is. Het intelligente algoritme berekent het gewicht met een ongeziene nauwkeurigheid."

Intelweigh intelligent weegsysteem

Intelweigh van Intermercato is toonaangevende technologie op het gebied van draadloze weegsystemen. Intermercato's assortiment van weegsysstemen helpt u meer te doen in minder tijd. Met behulp van een uniek algoritme berekent Intelweigh de gewichtsbelasting met de lading in beweging. De hardware is volledig aanpasbaar met een modulair ontwerp dat geschikt is voor elke lading, elke machine en elke klus. Intelweigh maakt draadloos verbinding naar Android- en Windows-pc-apparaten, zodat u altijd en overal controle heeft over uw gegevens.

Modulair weegsysteem

Het weegsysteem van Intermercato is modulair opgebouwd, waardoor het makkelijk kan worden aangepast aan uw behoeften. De hardware wordt geselecteerd op basis van uw machine, eisen aan laadvermogen en aangepast aan uw rotator of grijper. Dankzij voortdurende innovatie, zijn de Intelweigh-weegschalen draadloos. Een ComBox geïnstalleerd in de cabine van uw machine maakt draadloos verbinding met het weegsysteem en connecteert met het display apparaat via wifi of USB.

Het samenstellen van uw eigen weegsysteem is net zo eenvoudig als één, twee, drie:
  1. Kies uw weegschaal op basis van uw vereiste laadvermogen
  2. Selecteer de adapter op basis van uw kraan/machine/rotator/grijper
  3. Kies tussen de Android of Windows PC applicatie voor de weergave van uw data
Terug naar overzicht