Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Nieuws

Vanaf nu kunt u met de SHERPA 100 minilader veel karweien uitvoeren zonder dat u moe wordt en uw rug zwaar belast. We zetten 3 redenen op een rij waarom Sherpa uw ideale stalknecht kan zijn.
"Hoe hebben we het ooit zonder gedaan?"

Het is de meestvoorkomende opmerking bij onze klanten die een Sherpa Mini-Loader in dienst namen. De compacte SHERPA 100 kan worden ingezet voor werkzaamheden in smalle ruimtes die meestal nog met de hand worden uitgevoerd. De tijden dat deze werkzaamheden werden voltooid door fysieke kracht zijn voorbij. 
Vanaf nu kunt u met de SHERPA 100 minilader veel karweien uitvoeren zonder dat u moe wordt en uw rug zwaar belast. We zetten graag 3 redenen op een rij waarom Sherpa uw ideale stalknecht kan zijn:

1. Spaar uw rug dankzij de stalen rug

Op een manege wordt veel zwaar werk verricht dat tijdrovend is en de rug enorm belast. Door de Sherpa mini-lader voor u te laten werken, wordt de belasting van uw rug (en die van uw medewerkers) enorm beperkt. Minder blessures betekent minder ziekteverlof en een hogere efficiëntie. Bovendien is het werken met de stalen rug van de Sherpa 100 Mini-loader een waar plezier. Wedden dat uw werknemerstevredenheid stijgt?

2. Een stalknecht die blijft doorgaan

De SHERPA 100 mini-loader bestaat in verschillende uitvoeringen: benzine, diesel en zelfs elektrisch. Dankzij de krachtige motoren van deze Sherpa loader is geen werk voor hem te zwaar. Stem de motorisatie af op uw toepassing & wensen en u hebt een stalknecht die van geen ophouden weet. 

3. De Sherpa mini-loader is overal inzetbaar

De SHERPA 100 skidster lader kan met zijn kracht en compacte formaat op iedere plek in uw stal zijn werkzaamheden verrichten. Door zijn kleine draaicirkel en zijn beperkte breedte kan de SHERPA 100 bijna iedere manege stal schoonmaken en door zijn lage bandendruk kan de SHERPA 100 eenvoudig over betonnen roosters rijden. Eenvoudig uw stallen schoonmaken is geen toekomstmuziek meer. 
Terug naar overzicht