Afdeksystemen

Snel en eenvoudig geïnstalleerd

Efficiënt, veilig en snel afdekken van ladingen

Compatibel met diverse typescontainers, vrachtwagens, kippers,…

Een hogere ROI, door hogere veiligheid
efficiëntiesnelheid en het vermijden van ladingverlies

Onze klanten

Onze afdeksystemen zijn er op maat van elk project.
We leveren maatwerk voor verschillende bedrijven en sectoren en garanderen het correct afdekken van jouw lading, waardoor je snel en veilig de weg op kan.

Pullcover

Het Pullcover afdeksysteem biedt een snelle en simpele oplossing voor het veilig afdekken van je lading. De Pullcover wordt volledig op maat van je container gemaakt en zorgt zo voor een perfecte afdekking van je lading.

Mini-cover

De kracht van een Transcover afdeksysteem voor kleinere aanhangwagens? Ook hier hebben we een oplossing. De MiniCover heeft de bewezen kwaliteit en gebruiksgemak, de Pullcover in kleiner formaat.

Elektrische Pullcover

Verkies je extra gebruiksgemak of dek je je lading altijd af met een waterresistente bache, dan is de elektrische Pullcover jouw beste keuze. Net zoals de manuele Pullcover wordt deze volledig op maat van je container gemaakt.

HyCover

Het HyCover afdeksysteem met pneumatische toren is compatibel met een brede range aan containers. Het systeem wordt vast gemonteerd achter de cabine van de vrachtwagen en je hebt slechts 25 cm ruimte nodig voor de montage. Door middel van een geleidingsmechanisme wordt het zeil altijd mooi recht opgerold, zelfs bij mindere weersomstandigheden en wind.