Mini loaders

Exclusieve verdeler van Sherpa Mini-loaders voor België.

Compacte krachtpatsers die het zwaarste werk gemakkelijker, lichter, sneller en schoner maken

Multi-inzetbaar en veelzijdig

Een hogere ROI, door hogere veiligheidefficiëntie en snelheid

Onze klanten

De Sherpa mini-loaders zijn multi-inzetbaar en staan hun mannetje in tal van sectoren: van landbouw, over maneges tot bouwbedrijven.
Deze compacte krachtpatsers bewezen al meermaals hun sterktes. Binnenkort dus ook bij jou?

Sherpa 100 Diesel/21PK benzine

De krachtigste mini-loader die je je kan inbeelden? Dat moet de SHERPA 100 Diesel of standaard benzine zijn. Dankzij het uniek gebruik van hydrauliek voor zowel de 4WD-voortbeweging als de machinespecifieke functies als heffen en roteren, is deze mini-loader multi-inzetbaar in stratenmakerij, bouw, boomverzorging en groensector.

Sherpa 100 small

De SHERPA 100 Smal beschikt over alle eigenschappen die de SHERPA100 serie zo uniek maakt. Opvallend is de unieke combinatie van een smalle werkbreedte van 76cm en een krachtige motor waardoor de aan- en afvoer van grond, materialen en graafwerkzaamheden kinderspel wordt. Een ideale machine die succesvol ingezet wordt in de bouw, bij sloopwerkzaamheden, groenprojecten en op boerderijen.

Sherpa 100 Agri

De SHERPA 100 Agri-line is een veelzijdige, zeer compacte krachtpatser die zeer wendbaar is en dus ingezet kan worden voor diverse taken. Voor het uitmesten van stallen en aanleveren van stro of voer, is deze SHERPA 100 Agri de aangewezen stalknecht voor maneges, veestallen en kippenboeren. Met slechts een breedte van 76cm baant hij zich overal een weg door en is handwerk 'a thing of the past'.

Sherpa 100 Eco/2speed

Alle voordelen van de SHERPA 100-reeks met een duurzame elektromotor? De SHERPA 100 Eco/2speed zorgt voor een ware revolutie binnen de wereld van bouw en sloopwerkzaamheden. Het ontbreken van uitlaatgassen en motorgeluid, aangevuld met een smalle werkbreedte, maakt de SHERPA 100 Eco/2speed erg gewild bij klussen in afgesloten ruimtes.