Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Nieuws

De Sherpa mini-loader maakt zijn naam als ultieme alleskunner meer dan waar. Steeds meer sloopbedrijven maken gebruik van de kleine, elektrische minilader om sloopwerkzaamheden snel, veilig en efficiënt te kunnen uitvoeren. 
Twijfel of een minilader in uw sloopbedrijf  de goede keuze is? Wij zetten graag even de voordelen op een rijtje.

Overal inzetbaar

De Sherpa 100 2SPEED is enorm wendbaar.  Dankzij z'n kleine draaicirkel manoeuvreert hij zich door elke bocht. Een vloer uitbreken op de hoogste verdieping? Dat kan perfect via de lift. Door z'n kleine voetafdruk past de Sherpa mini-lader in een lift  en kan hij zonder probleem van verdiep tot verdiep verplaatst worden. Vloeren uitbreken op plaatsen waar je vroeger enkel met handwerk aan de slag kon, is plots verleden tijd. Door z'n vele aanbouwwerktuigen reiken de mogelijkheden heel ver en kan sloopwerk bijzonder snel en efficiënt uitgevoerd worden.

Elektrisch op 2 snelheden

Deze SHERPA 100 2SPEED  is ideaal voor interne sloopwerkzaamheden. U zult met deze elektrische versie geen last meer hebben van uitlaat-gassen of geluidsoverlast. Wordt het sloopwerk te gevaarlijk voor u of uw werknemers? Dan is de SHERPA 100 EHD uw oplossing op maat. Deze radiografisch bestuurbare elektrische combinatie van miniloader en slooprobot  kan worden ingezet om onveilige situaties voor werknemers te vermijden.

De SHERPA 100 2SPEED heeft een dubbele rijsnelheid om langere afstanden te overbruggen.  De flexibiliteit van de Sherpa mini-loaders is ongezien.

Meer dan 50 aanbouwwerktuigen

Om een grote flexibiliteit te garanderen, biedt Sherpa een ongezien groot gamma aan aanbouwwerktuigen  aan. Of je nu aan de slag wil met een sloophamer, boor of pennenriek, Sherpa biedt de oplossing. Daarnaast is de Sherpa miniloader ook erg geschikt om puin te ruimen.  De basismachine is dus perfect aanpasbaar aan de noden van jouw werf en sloopwerkzaamheden.
Terug naar overzicht