Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Sloop- en recyclingsector

Voor bedrijven actief in de sloop- en recyclagesector heeft Senex een brede range aan producten. Hieronder kan u een overzicht vinden van de verschillende toepassingen. Voor meer specifieke info over bepaalde producten raden we u aan contact op te nemen. Zo kunnen wij u het meest geschikte product voor uw toepassing voorstellen.

Mini-loaders & knikladers

Zelfs voor grote projecten hebt u nood aan een krachtige, duurzame & compacte machine die heel wendbaar is en makkelijk kan vervoerd worden tussen de verschillende werven. De Sherpa 100 is met zijn meer dan 50 verschillende aanbouwdelen breed inzetbaar en wordt ongetwijfeld uw beste werkhulp.

Grijpers & uitrustingstukken voor laadkranen & grondverzetmachines

Op zoek naar een poliepgrijper of sorteergrijper, containerledigingssysteem, openschalengrijper of knijperbak die in de meest veeleisende omstandigheden kan werken? Dan kunnen we u met de producten van Bakker Hydraulic Products zeker een passend product voorstellen.

Draadloze weegsystemen

Het Intermercato weegsysteem is modulair opgebouwd, waardoor het kan worden aangepast aan uw behoeften. De hardware wordt geselecteerd op basis van uw machine, laadvermogenvereisten en rotator of grijper.

Afdeksystemen

De lading van uw voertuig moet volgens de wet verplicht afgedekt worden. Vaak heeft u verschillende containers en toepassingen en zoekt u naar een oplossing die al deze systemen moeiteloos kan afdekken. Met de producten van Transcover kunnen we u hierbij ongetwijfeld verder helpen. Dankzij de producten van Transcover moet u of uw medewerkers niet langer op de vrachtwagen/container klimmen om het afdekzeil vast te leggen? Dit is niet alleen een groot pluspunt voor uw veiligheid en die van uw medewerkers, maar betekent ook een grote tijdsbesparing. U dekt uw volledige lading in minder dan 2 minuten volledig af.