Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Grondwerken

Voor bedrijven actief in de grondwerken heeft Senex een brede range aan producten. Hieronder kan u een overzicht vinden van de verschillende toepassingen. Voor meer specifieke info over bepaalde producten raden we u aan contact op te nemen. Zo kunnen wij u het meest geschikte product voor uw toepassing voorstellen.

Grijpers & uitrustingstukken voor laadkranen & grondverzetmachines

Als bedrijf actief in de grondwerken wil u betrouwbaar materiaal waar u op kan rekenen. Met de grijpers & andere uitrustingsstukken van Bakker Hydraulic Partners haalt u kwalitatieve producten in huis, gemaakt om te werken in de zwaarste omstandigheden. Van kleine grijpers voor het graven van sleuven, tot grotere volumegrijpers - we kunnen u ongetwijfeld helpen in uw zoektocht naar de best geschikte grijper.

Mini-loaders & knikladers

Zelfs voor grotere projecten hebt u nood aan een krachtige, duurzame & compacte machine die heel wendbaar is en makkelijk kan vervoerd worden tussen de verschillende werven. De Sherpa 100 is met zijn meer dan 50 verschillende aanbouwdelen breed inzetbaar en wordt ongetwijfeld uw beste werkhulp.

Afdeksystemen

De lading van uw voertuig moet volgens de wet verplicht afgedekt worden. Vaak heeft u verschillende containers en toepassingen en zoekt u naar een oplossing die al deze systemen moeiteloos kan afdekken. Met de producten van Transcover kunnen we u hierbij ongetwijfeld verder helpen. Dankzij de producten van Transcover moet u of uw medewerkers niet langer op de vrachtwagen/container klimmen om het afdekzeil vast te leggen? Dit is niet alleen een groot pluspunt voor uw veiligheid en die van uw medewerkers, maar betekent ook een grote tijdsbesparing. U dekt uw volledige lading in minder dan 2 minuten volledig af.

Vacuüm heftechnologie tot 40T

Op de werven staat u vaak voor uitdagingen. Of het nu gaat om het verhandelen van boordstenen, pijpleidingen, betonplanten, metaalplaten,...dankzij onze Vacuworx producten kan u sneller, veiliger & efficiënter deze lasten tot 40T verplaatsen en positioneren. Dankzij de vacuümtechnologie heeft u geen kettingen of hijshaken meer nodig of mensen die de platen geleiden bij het positioneren. Hierdoor voert u dezelfde job veel sneller, veiliger & makkelijker uit dan met traditionele hijstechnologie. We hebben een groot gamma Vacuworx producten ter beschikking voor verhuur/demo.