Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Onze dealers

Als leidinggevende groothandel of distributeur in de markt van industriële oplossingen voor wegenbouw & infrastructuur werken, havens, tuinbouw, maneges, e.d. beseffen we maar al te goed hoe belangrijk het is om met betrouwbare dealers te werken!  

U bent namelijk onze voornaamste verkooppartner in uw regio, in uw sector en bij uw klanten.
Sinds jaren verdelen wij onze Transcover, Bakker Hydraulic en Intermercato oplossingen via gespecialiseerde dealers. Zij zijn onze partners sectoren zoals in carrosseriebouw, schrootverwerking & recycling, tuinaanleg, onderhoud van paardenstallingen, e.d.  

Hoe gaan we te werk?    
Voor ons is het belangrijk om goed te begrijpen in welke markt of welk marktsegment u als bedrijf actief bent, en welk type eindklanten u bedient.  Daar nemen wij als zaakvoerders van SENEX graag de tijd voor tijdens een 1ste kennismakingsgesprek.
Tijdens deze meeting kunnen we perfect onze portfolio van industriële weegsystemen, afdekzeilen, grijpers en klemmen voor autolaadkranen & graafmachines enz. introduceren en afstemmen op de noden van uw professionele kopers.  Hier nemen we graag de tijd voor en dit zorgt voor een vertrouwensband vanaf de start!

Wij hopen dan ook dat u onze oplossingen een vooraanstaande plaats geeft op uw website, in uw folders en in uw marketing- en commerciële acties.  Uiteraard gaan we ervoor zorgen dat u, uw verkopers én eventueel zelfs uw technisch team getraind zijn op onze oplossingen.  Indien nodig begeleiden we u in de eerste weken bij een aantal klantenbezoeken of offertes zodat u de waardepropositie van onze merken perfect in de markt kan zetten zodat uw omzet snel gaat groeien!

Op een dagdagelijkse basis staat ons binnendienst- en marketingteam klaar om u te ondersteunen m.b.t. aanvragen van prijzen en beschikbaarheid, folders en marketing materiaal, e.d.  Organiseert u zelf een opendeurdag of klanten evenement?  We steunen je graag met promo materiaal, demo toestellen en/of onze commerciële aanwezigheid.
Wens je uw zakencijfer of productaanbod te versterken, wij horen graag van u!

contacteer ons via info@senex.be