Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Manèges en tuiniers

Voor maneges en tuiniers heeft Senex een brede range aan producten. Hieronder kan u een overzicht vinden van de verschillende toepassingen. Voor meer specifieke info over bepaalde producten raden we u aan contact op te nemen. Zo kunnen wij u het meest geschikte product voor uw toepassing voorstellen.

Mini-loaders & knikladers

"Echte kracht zie je niet altijd aan het formaat" is een slogan die perfect bij de Sherpa mini-loaders past. De machines zijn breed inzetbaar dankzij hun beperkte breedte, korte draaicirkel en meer dan 50 verschillende aanbouwdelen. Eens je zelf ervaren hebt hoe deze machine het zware werk voor jou kan doen bij allerhande klussen & opdrachten, wordt de Sherpa ongetwijfeld je beste stal- en hulpknecht. Don't work hard, work smart!

Twinca Minidumpers

Deze Mini Dumper zet de nieuwe standaard in het besturen van een mini-dumper. De Twinca Dumper heeft een unieke stuurinrichting en is daardoor veel gemakkelijker te bedienen dan elke andere minidumper of rupsdumper op de markt. Dankzij zijn hele kleine draaicirkel manouvreert u deze mini-dumper overal naar toe.

Vacuüm heftechnologie

Bij de aanleg van tuinen worden vandaag steeds grotere tegels en boordstenen gebruikt, met het compacte Vacuworx systeem gekoppeld aan één van onze Sherpa Miniloaders of uw eigen graafkraan of kniklader, is zwaar werk verleden tijd. Zo kan u snel, veilig en efficiënt werken en uw rug een pak minder belasten. De Vacuworx systemen laten toe lasten makkelijk te verplaatsen en te positioneren.. Don't work hard, work smart!

Grijpers & uitrustingsstukken voor laadkranen & grondverzetmachines

In ons gamma hebben wij een reeks bomengrijpers en mestgrijpers in alle maten om het opkuiswerk vlotter & veiliger te laten verlopen.

Afdeksystemen

De lading van uw voertuig moet volgens de wet verplicht afgedekt worden. Vaak heeft u verschillende containers en toepassingen en zoekt u naar een oplossing die al deze systemen moeiteloos kan afdekken. Met de producten van Transcover kunnen we u hierbij ongetwijfeld verder helpen.