Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Huur één van onze Sherpa Mini-Loaders of RELLY knikladers

Heb je interesse in het huren van één van onze Sherpa Mini-Loaders? Hieronder kan je een overzicht vinden van de machines en aanbouwdelen die bij ons gehuurd kunnen worden. Weet u niet welke machine u best huurt in functie van de geplande werken? Contacteer ons, we adviseren u graag bij uw keuze. Huren kan al vanaf 1 dag!

Sherpa 100 diesel

Opvallend is het gebruik van hydraulische techniek voor zowel de 4WD voortbeweging als voor de machine specifieke functies. Hierdoor is de SHERPA 100 Diesel in diverse branches inzetbaar. 
 

Sherpa 100 diesel
RELLY KNIKLADER HUREN

RELLY kniklader

De RELLY is een gebruiksvriendelijke machine voor alle werken in de bouw-, landbouw- en tuinsector. Deze wendbare krachtpatser combineert het beste van de markt in één machine. Dankzij zijn ultieme wendbaarheid manouvreer je moeiteloos met zware lading en dit steeds met een goede zichtbaarheid rondom jou. Heel belangrijk is uiteraard de stabiliteit van deze machine, maar ook daar scoort hij de beste punten.

Sherpa miniloader, Sherpa 100 Agri

Sherpa 100 AGRI

Met zijn breedte van slechts 76 cm kan de SHERPA 100 Agri makkelijk door nauwe doorgangen. Hierdoor is het een ideale machine voor het werk op maneges, in stallen en op plaatsen met beperkte ruimte.
Ook voor het uitmesten en de aanvoer van stro en voer is de SHERPA 100 Agri de ideale stalknecht.

Beschikbare aanbouwtools

Wist je dat de Sherpa Mini-loaders en RELLY knikladers met meer dan 50 verschillende aanbouwdelen kunnen uitgerust worden?
We adviseren je graag welke tools de perfecte match zijn voor jouw activiteiten.

RELLY haagschaar

Meer informatie?

Contacteer ons!

* verplichte velden