Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Bouw en wegenbouw

Voor de bouw en wegenbouw heeft Senex een brede range aan producten. Hieronder kan u een overzicht vinden van de verschillende toepassingen. Voor meer specifieke info over bepaalde producten raden we u aan contact op te nemen. Zo kunnen wij u het meest geschikte product voor uw toepassing voorstellen.

Grijpers & uitrustingstukken voor laadkranen & grondverzetmachines

Op zoek naar een grijper, pallethaak, stenenklem of rijplatentang die in de meest veeleisende omstandigheden kan werken? Dan kunnen we u met de producten van Bakker Hydraulic Products zeker een passend product voorstellen.

Mini-loaders & knikladers

Zelfs voor grote projecten hebt u nood aan een krachtige, duurzame & compacte machine die heel wendbaar is en makkelijk kan vervoerd worden tussen de verschillende werven. De Sherpa 100 is met zijn meer dan 50 verschillende aanbouwdelen breed inzetbaar en wordt ongetwijfeld uw beste werkhulp.

Vacuüm heftechnologie tot 40T

Op de werven staat u vaak voor uitdagingen. Of het nu gaat om het verhandelen van boordstenen, pijpleidingen, betonplanten, metaalplaten,...dankzij onze Vacuworx producten kan u sneller, veiliger & efficiënter deze lasten tot 40T verplaatsen en positioneren. Dankzij de vacuümtechnologie heeft u geen kettingen of hijshaken meer nodig of mensen die de platen geleiden bij het positioneren. Hierdoor voert u dezelfde job veel sneller, veiliger & makkelijker uit dan met traditionele hijstechnologie. We hebben een groot gamma Vacuworx producten ter beschikking voor verhuur/demo.

Afdeksystemen

De lading van uw voertuig moet volgens de wet verplicht afgedekt worden. Vaak heeft u verschillende containers en toepassingen en zoekt u naar een oplossing die al deze systemen moeiteloos kan afdekken. Met de producten van Transcover kunnen we u hierbij ongetwijfeld verder helpen. Dankzij de producten van Transcover moet u of uw medewerkers niet langer op de vrachtwagen/container klimmen om het afdekzeil vast te leggen? Dit is niet alleen een groot pluspunt voor uw veiligheid en die van uw medewerkers, maar betekent ook een grote tijdsbesparing. U dekt uw volledige lading in minder dan 2 minuten volledig af.