Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Landbouw

Voor landbouwbedrijven heeft Senex een brede range aan producten. Hieronder kan u een overzicht vinden van de verschillende toepassingen. Voor meer specifieke info over bepaalde producten raden we u aan contact op te nemen. Zo kunnen wij u het meest geschikte product voor uw toepassing voorstellen.

Mini-loaders & knikladers

De Sherpa mini-loaders & RELLY knikladers zijn de ideale stalknecht. Een welkome hulp om snel & efficiënt stallen uit te mesten, balen stro aan te voeren,... Dankzij de meer dan 50 verschillende aanbouwdelen kan je deze machine eindeloos voor allerhande taken inzetten. Wedden dat de Sherpa je beste werkhulp wordt?

Afdeksystemen

De lading van uw voertuig moet volgens de wet verplicht afgedekt worden. Vaak heeft u verschillende containers en toepassingen en zoekt u naar een oplossing die al deze systemen moeiteloos kan afdekken. Met de producten van Transcover kunnen we u hierbij ongetwijfeld helpen.

Grijpers & uitrustingstukken voor laadkranen & grondverzetmachines

Op zoek naar een mestgrijper, pallethaak, stenenklem of rijplatentang die in de meest veeleisende omstandigheden kan werken? Dan kunnen we u met de producten van Bakker Hydraulic Products zeker een passend product voorstellen.