Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Nieuws

De laatste Senex nieuwtjes, updates over producten of over de merken die we verdelen. Die kan je hier ontdekken. Blijf op de hoogte rond de laatste innovaties en ontdek hoe we jouw werk lichter maken. Senex, heavy work made light.

Bezoek onze Demo Days 2024

Onze jaarlijkse demodagen kom eraan, dus wij nodigen jou graag uit voor een inspirerende en informatieve dag! Tijdens deze twee dagen kan je de nieuwste machines en technologieën ontdekken om jouw werk lichter te maken. Test zelf de nieuwste machines op de markt of kom een kijkje nemen bij één van onze demo's. 

De toekomst is elektrisch

In een tijdperk waar duurzaamheid en milieubewustzijn centraal staan, is een elektrisch machinepark een cruciale stap in de richting van een groenere toekomst. Steden en gemeentes spelen een essentiële rol als pioniers op dit gebied.

Senex introduceert RELLY knikladers

Als leverancier & distributeur van industriële oplossingen voor material handling is Senex nu ook erkend verdeler van RELLY, Nederlandse knikladers van fabrikant De Schans. Onze klanten kunnen nu ook rekenen op ons als officiële verdeler van RELLY binnen onze regio.

Klaar voor de toekomst!

Dankzij jullie blijft Senex groeien! De voorbije jaren kregen we het vertrouwen van vele nieuwe klanten, maar ook van de merken waar we dagelijks mee samenwerken. Daarom blijven we geloven in onze persoonlijke Senex aanpak. Ook in de toekomst zetten we alles op alles om onze klanten centraal te plaatsen en jullie werk lichter te maken.

Met handen en voeten in de Belgische markt

Meer dan 80 jaar geleden zag het Nederlandse bedrijf Bakker Hydraulic Products het levenslicht. Sinds de opstart blijft Bakker een familiebedrijf, waar intussen de derde generatie aan het roer staat. 

Jouw match op Matexpo

Senex is aanwezig op Matexpo 2021. Ontdek onze nieuwigheden en maak kennis met onze merken.

Meet your match!

Echte kracht zit 'm zelden in de omvang.

Sinds enkele jaren is Senex de exclusieve verdeler van de Sherpa Miniloaders. We ontmoetten Sherpa-oprichters Mart & Marcel van den Hanenberg voor een fijne (digitale) babbel  en vroegen hen naar de oorsprong en drijfveer van Sherpa Mini-Loaders.

Senex groeit!

Senex groeit en dat hebben we aan jullie te danken. De voorbije jaren kregen we het vertrouwen binnen onze sector. Zowel klanten als de merken waar we mee samen werken, geloven sterk in de Senex aanpak. Daar werken we elke dag voor: de glimlach van een tevreden klant staat centraal. 

Een kleine sloopmachine? We got it!

De Sherpa mini-loader maakt zijn naam als ultieme alleskunner meer dan waar. Steeds meer sloopbedrijven maken gebruik van de kleine, elektrische minilader om sloopwerkzaamheden snel, veilig en efficiënt te kunnen uitvoeren. 

Dynamisch wegen met het Intelweigh weegsysteem

De nood om snel en efficiënt te kunnen wegen, wordt met dit intelligente, draadloze weegsysteem perfect beantwoord.

"De Sherpa werd op 1 jaar tijd m'n beste vriend."

Lauren Beccaert van Fokkerij Van Schore is Sherpa-fan van het eerste uur. De West-Vlaamse fokkerij schafte vorig jaar een Sherpa mini-loader aan voor het schoonmaken van hun stallen.

Voordelen van een afdeksysteem - voor containers en vrachtwagens

Het afdekken van de lading is wettelijk verplicht. Naast veiligheid en tijdsbesparing is het een investering die rendeert.

Makkelijk stallen schoonmaken met Sherpa

Vanaf nu kunt u met de SHERPA 100 minilader veel karweien uitvoeren zonder dat u moe wordt en uw rug zwaar belast. We zetten 3 redenen op een rij waarom Sherpa uw ideale stalknecht kan zijn.

Exclusief verdeler GMT Equipment

We breiden ons portfolio uit met de exclusieve distributie van GMT Equipment. Het Nederlandse GMT Equipment staat al jaren garant voor bewezen kwaliteit in velgrijpers. 

Vacuworx RC-serie blijft innoveren

Als onderdeel van hun streven naar voortdurende innovatie, heeft Vacuworx belangrijke updates ontwikkeld voor hun vacuümhefsysteem uit de RC-serie. Alle wijzigingen zijn ontworpen om de veiligheid te maximaliseren en de uitvaltijd tijdens het werk tot een minimum te beperken.