Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

HEAVY WORK
MADE LIGHT

Bij Senex hebben we één duidelijke missie: zwaar werk lichter maken. Wij vinden het belangrijk om elke klant te ondersteunen en te begeleiden in de zoektocht naar de juiste machine. Enkel met de ideale match ben je in staat om jouw activiteiten, of die van je klanten, lichter en efficiënter te laten verlopen.

Als exclusieve verdeler van onder andere RELLY, SHERPA, Gusella-Bakker en Intermercato bieden wij hoogwaardige Europese merken aan. Dankzij een doorgedreven samenwerking met onze fabrikanten is er een permanente focus op innovatie, design, kwaliteit en service.
 
Going the extra mile is bij Senex geen loze belofte. Dankzij onze experten is technische ondersteuning en maatwerk sterk ingeburgerd. We zetten onze ervaring graag in om een oplossing op jouw maat te ontwikkelen.

 

Onze core business
Onze missie is het lichter en efficiënter maken van zwaar werk. Met onze innovatieve oplossingen willen we jouw business futureproof doen groeien.

Eigen service-dienst
Bij Senex kan je steeds rekenen op een goede service-na-verkoop. Onderhoud of extra advies nodig? Wij komen graag langs om je uit de nood te helpen!

Jarenlange ervaring
Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte partner om naar een oplossing op maat van jouw bedrijf te zoeken. Zo bekijken we samen welke producten de beste aanvulling zijn op jouw productgamma.

Persoonlijke aanpak
Jouw contactpersoon heeft de nodige kennis om samen met jou de juiste oplossing te vinden voor jouw noden. Bij Senex ben je geen nummer. Bij ons kan je terecht voor een langetermijnrelatie om jouw business te doen groeien.

Wij spreken jouw taal
Door onze ruime expertise spreken wij dezelfde taal. We zorgen voor snelle respons op jouw vragen en een vlotte afhandeling. Jouw wensen bespreken we graag bij een heerlijke kop koffie!

 

Onderscheid je binnen jouw sector met RELLY en SHERPA in jouw vloot

Met onze brede range aan innovatieve machines en producten, zijn wij in staat om belastende werken en activiteiten efficiënter, lichter en veiliger te maken. Die van jou of van je vele klanten.

Samen met jou zoeken wij graag naar de machines en aanbouwdelen die in lijn liggen met de wensen en noden van jouw klanten. Dagelijks stellen wij alles in het werk om voor elke situatie de juiste oplossing te vinden. Steeds met één missie: werken efficiënter en veiliger te laten verlopen.

Onze machines worden dagelijks gebruikt in verschillende sectoren. Dankzij onze multi-inzetbare machines worden zware werken heel wat lichter en door de gebruiksvriendelijkheid kan iedereen er vlot mee aan de slag. Ook personen zonder enige ervaring.

 

Uiterst betrouwbaar, beperkte down-time

Europese A-merken met hoge restwaarde

Veilige en stabiele machines

Beschikbaar in elektrisch versies