Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Material handling

Voor bedrijven actief in material handling heeft Senex een brede range aan producten. Hieronder kan u een overzicht vinden van de verschillende toepassingen. Voor meer specifieke info over bepaalde producten raden we u aan contact op te nemen. Zo kunnen wij u het meest geschikte product voor uw toepassing voorstellen.

Afdeksystemen

De lading van uw voertuig moet volgens de wet verplicht afgedekt worden. Vaak heeft u verschillende containers en toepassingen en zoekt u naar een oplossing die al deze systemen moeiteloos kan afdekken. Met de producten van Transcover kunnen we u hierbij ongetwijfeld verder helpen.

Grijpers & uitrustingsstukken voor laadkranen & grondverzetmachines

Op zoek naar een grijper, pallethaak, stenenklem of rijplatentang die in de meest veeleisende omstandigheden kan werken? Dan kunnen we u met de producten van Bakker Hydraulic Products zeker een passend product voorstellen.

Mini-loaders & knikladers

Zelfs voor grote projecten hebt u nood aan een krachtige, duurzame & compacte machine die heel wendbaar is en makkelijk kan vervoerd worden tussen de verschillende werven. De Sherpa mini-loader is breed inzetbaar en wordt ongetwijfeld uw beste werkhulp.

Draadloze weegsystemen

Intermercato Intelweigh is de toonaangevende technologie op het gebied van draadloze weegsystemen. De weegschalen van Intermercato helpen u meer te doen in minder tijd. Met behulp van een uniek algoritme berekent Intelweigh de gewichtsbelasting terwijl de last in beweging is.

Vacuüm heftechnologie tot 40T

Met de Vacuworx producten kan u sneller, veiliger en efficiënter lasten tot 40T verplaatsen en positioneren. Dankzij de vacuümtechnologie hebt u geen kettingen of hijshaken meer nodig, wat het werk aanzienlijk vergemakkelijkt. Voor het verhandelen van betonplaten, pijpleidingen, metaalplaten,...