Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Nieuws

Dankzij jullie blijft Senex groeien! De voorbije jaren kregen we het vertrouwen van vele nieuwe klanten, maar ook van de merken waar we dagelijks mee samenwerken. Daarom blijven we geloven in onze persoonlijke Senex aanpak. Ook in de toekomst zetten we alles op alles om onze klanten centraal te plaatsen en jullie werk lichter te maken.

 

Om onze klanten te blijven voorzien van de beste service verwelkomen wij deze maand twee nieuwe medewerkers. Shana zal onze klanten administratief begeleiden van offerte tot nabehandeling. Daarnaast is ze onze rots in de branding die zorgt dat alle collega’s op elk ogenblik vlot kunnen werken. We zijn heel verheugd deze goedlachse dame in ons team te verwelkomen! Benieuwd hoe ze haar eerste dagen bij Senex beleefde? Lees dan zeker verder.

 

Na een jarenlange tewerkstelling binnen HR was het voor mij tijd om ook een andere kant van het bedrijfsleven te ontdekken. De passie en enthousiasme waarmee Kim & Pieter mij meenamen in hun verhaal was aanstekelijk. Vanaf de eerste kennismaking was duidelijk dat Senex een organisatie is waarin de klant centraal staat en er samen gezocht wordt naar de beste oplossingen voor de noden binnen diverse sectoren. Ik ben dan ook heel blij deel te mogen uitmaken van dit gedreven team! Ondertussen zijn mijn eerste weken achter de rug en start ik elke dag met een glimlach. Kim en Pieter zijn hartelijke ondernemers, die de tevredenheid van zowel hun klanten als hun medewerkers als prioritair beschouwen. Dit mocht ik al overtuigend ondervinden!

 

Een weekje later mochten we ook Stan een plaatsje geven in ons kantoor. Hij zal Senex versterken op vlak van marketing & communicatie. Met reeds enkele jaren ervaring op de teller is hij de ideale match om onze producten en diensten verder in de spotlight te zetten. Hoe Stan zijn eerste dagen hier heeft ervaren lees je hieronder.

 

Mijn eerste dagen bij Senex zijn reeds achter de rug. En deze vlogen voorbij! Het is geweldig om te zien hoe Kim en Pieter hun passie delen met het ganse team, maar ook met hun klanten. De ambitieuze en familiale omgeving zorgde ervoor dat ik me hier snel thuis voelde. Ik ben dan ook heel enthousiast om mijn steentje bij te dragen aan de welbekende missie van Senex: Onze klanten hun werk lichter maken. Dankzij het ruime en innovatieve productgamma reiken we voor elke sector de meest geschikte oplossingen aan. Aangevuld met een persoonlijke aanpak lijkt me dit de perfecte cocktail om in deze missie te slagen. Ik kijk alvast uit om mee te schrijven aan dit succesverhaal!

 

Met de komst van Shana en Stan geloven we sterk dat we klaar zijn voor de toekomst in deze uitdagende tijden. Jouw bedrijf ook future-proof laten groeien? Onze technische oplossingen maken uw werk lichter en efficiënter.

 

Klaar om aan de slag te gaan? Neem dan zeker contact op!

Terug naar overzicht