Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Nieuws

Senex groeit en dat hebben we aan jullie te danken. De voorbije jaren kregen we het vertrouwen binnen onze sector. Zowel klanten als de merken waar we mee samen werken, geloven sterk in de Senex aanpak. Daar werken we elke dag voor: de glimlach van een tevreden klant staat centraal. 
Of het nu gaat om de correct verlopen levering, de technische interventie of de maatwerkoplossing waar we op werkten. Elke dag opnieuw proberen we uw werk lichter te maken.

We zijn dan ook heel verheugd het jaar 2021 te kunnen starten met een dubbele groei: Enerzijds groeit het Senex-team: We verwelkomen Carine Vanwynsberghe als Sales Support. Carine steunt op een jarenlange ervaring  in een technisch-commerciële functie en wordt dan ook eerstelijns contact voor klanten en leveranciers. Daarnaast verwelkomen we eveneens Jurgen Holvoet die onze marketing & communicatie verder zal ondersteunen.
Groei betekent ook 'in grootte toenemen'. Ook daar maakten we de voorbije maanden werk van. Zo nemen we vanaf 1 maart 2021 intrek in onze nieuwe kantoren en magazijnen. Met een magazijnoppervlakte die 50% hoger ligt en meer ruimte voor burelen én een vergaderruimte, volgen we de gezette koers verder. Dat we dit in de business unit naast onze huidige vestiging kunnen doen, zorgt ervoor dat de continuïteit gegarandeerd wordt.

Zo vindt u ons vanaf 1 maart op het nieuwe adres:
Deerlijkstraat 199 B7
8550 Zwevegem

Benieuwd hoe we uw bedrijf ook futureproof kunnen laten groeien?Neem dan zeker even contact op. Onze technische oplossingen maken uw werk lichter, hoe zwaar het ook is. Heavy work made light, meer dan ooit.
Terug naar overzicht