Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

Nieuws

Als leverancier & distributeur van industriële oplossingen voor material handling is Senex nu ook erkend verdeler van RELLY, Nederlandse knikladers van fabrikant De Schans. Onze klanten kunnen nu ook rekenen op ons als officiële verdeler van RELLY binnen onze regio.

Naast exclusieve Belgische verdeler van de merken Bakker Hydraulic Products, Gusella-Bakker, Intermercato, Sherpa en Transcover, mogen we sinds kort ook RELLY aan het lijstje toevoegen. Binnen onze regio stellen wij u graag de nieuwste generatie knikladers aan u voor. De service na verkoop verzorgen wij uiteraard ook. Zo biedt Senex service bij jou ter plaatse.

 

Het beste van de markt gecombineerd in één machine

De Nederlandse kniklader fabrikant De Schans introduceerde RELLY in 2022. Na meer dan 25 jaar het referentieadres te zijn voor de verdeling en mede ontwikkeling van Knikmops, en bijhorende uitrustingstukken, besliste De Schans om haar eerste - volledig in eigen beheer - ontwikkelde kniklader te introduceren. Uitgerust met een Kubota motor biedt een RELLY kniklader het meeste vermogen binnen zijn gewichtsklasse. Zowel in hefvermogen als duwkracht is hij de beste van de klas. Een gebruiksvriendelijke machine voor alle werken in de bouw-, landbouw-, tuinsector. Deze compacte krachtpatser combineert het beste van de markt in één machine. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat Senex deze topper aan het productportfolio kan toevoegen.

 

Een échte voorloper

“RELLY speelt enorm goed in op jouw identiteit”, zegt Pieter Decock, mede-zaakvoerder bij Senex. “Zo kan je jouw RELLY volledig personaliseren. Je kiest je eigen design of kleurstelling, belangrijk voor de herkenbaarheid van jouw bedrijf. Deze innovatieve machine is een échte voorloper op de markt. Zo zijn alle types ook verkrijgbaar in een elektrische versie, uitgerust met het zwaarste batterijpakket die momenteel op de markt is. Dit zorgt ervoor dat je ook emissievrij kan werken, wat in het hedendaagse klimaat alleen maar belangrijker zal worden."

“We kijken enorm uit naar de samenwerking tussen RELLY en Senex. Dankzij deze overeenkomst kunnen wij onze klanten een kniklader voorstellen die niet allen betrouwbaar en effectief is, maar ook een voorsprong biedt op vlak van technologie en prestaties.”, zegt Kim de Gruyter, Managing Director bij Senex. Dit is opnieuw een grote stap om te slagen in onze missie: Het werk van onze klanten lichter maken. Wij willen de juiste technische oplossingen aanreiken om jouw business futureproof te laten groeien. Senex wil niet zomaar een leverancier zijn, maar een betrouwbare partner voor onze klanten.

 

Senex was aanwezig op de Demo days van Contramatt. Pieter heeft voor jullie deze compacte krachtpatser uitgetest. Ontdek hier zijn ervaring.

De nieuwste generatie knikladers zelf uittesten? Boek nu jouw demo!

Terug naar overzicht