Senex Logo
Wij maken uw werk lichter

HEAVY WORK
MADE LIGHT

Je bent verantwoordelijk voor het atelier en staat in voor onderhoud & service op onze compacte wielladers, zowel in het atelier als bij klanten ter plaatse. Ook het sporadisch monteren van afdeksystemen op vrachtwagens schrikt je niet af

Join our team! Ben jij Technische All-rounder die wij zoeken?

SENEX is een snelgroeiende & dynamische KMO die vanuit Zwevegem actief is als Benelux-distributiepartner voor leidinggevende merken zoals Sherpa,RELLY, Intermercato, Gusella-Bakker Hydraulic, enz. Wij bieden industriële oplossingen zoals wielladers, grijpers & klemmen, weegsystemen, afdekzeilen, enz voor belangrijke sectoren zoals containertransport & logistiek, recycling, weg- en infrastructuur bedrijven,…


About the job

Je bent verantwoordelijk voor het atelier en staat in voor onderhoud & service op onze compacte wielladers, zowel in het atelier als bij klanten ter plaatse. Ook het sporadisch monteren van afdeksystemen op vrachtwagens schrikt je niet af.

 

Jouw takenpakket

Ben jij klaar om in de wereld van technische innovatie te duiken? Als onze nieuwe medewerker ben jij de spil in ons atelier, waar we wielladers onderhouden en repareren met precisie en passie. Maar dat is nog lang niet alles!

Storingen en technische uitdagingen schrikken jou niet af; integendeel, je ziet ze als kansen om je vaardigheden te tonen terwijl je problemen snel en efficiënt oplost.

Je zult sporadisch ook je vaardigheden inzetten voor het monteren en installeren van afdeksystemen op vrachtwagens, waarbij je elke klus met zorg en aandacht benadert.

Maar het draait niet alleen om techniek. Als deel van ons team ben je het gezicht naar onze klanten toe, waarbij je niet alleen hun behoeften begrijpt, maar ook ondersteuning biedt die hun verwachtingen overtreft. Je werkt zij aan zij met onze zaakvoerder om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande producten te optimaliseren, waardoor je een cruciale rol speelt in onze groei en innovatie.

Netheid en orde in het atelier en het wagenpark behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden, omdat we geloven dat een georganiseerde werkplek bijdraagt aan onze efficiëntie en succes.

 

Dit is wie je bent

 • Je hebt een passie voor machines en techniek
 • Je bent een dynamische, technisch geschoolde medewerker die van aanpakken weet en die bewust voor groeiend bedrijf kiest
 • Je hebt een goede technische kennis en dit door scholing of ervaring en hebt minstens een basiskennis elektriciteit
 • Je hebt een flexibele ingesteldheid
 • Je bent pro-actief & hands-on
 • Je bent een rots in de branding, zelfstandig en je durft te vragen
 • Je bent gedreven en resultaatgericht
 • Je bent vlot en communicatief
 • Je bent zorgvuldig en hebt oog voor detail
 • Je beschikt over een vlotte kennis van het Nederlands en je hebt goede noties Frans
 • Je beschikt over een rijbewijs BE of je bent bereid om dit te behalen
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Kortrijk

 

Dit is wat je krijgt

Senex biedt je een uitdagende functie binnen een jong en energiek team. Je kan rekenen op een zeer open en gemoedelijke bedrijfscultuur. We bieden jou een job met veel autonomie en directe communicatie. We garanderen jou een marktconform loon en we bieden jou de mogelijkheid om bij te scholen zowel inhouse als bij onze hoofdleveranciers

 

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar shana.vanneste@senex.be

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Bel ons dan even op: 056 32 06 68

Terug naar overzicht